Kevättalvella vakavasti sairastuneen Kristian Näkyvän, 29, arjesta on viestittävissä iloisempia uutisia. Syöpää tasaisesti taltuttanut pelaaja on saamassa SHL-joukkue Örebrohon jatkopahvin, Expressen kirjoittaa.

Lähteen tietojen mukaan suomalaispelaaja on yhteydessä seuraan myöhemmin syksyllä. Örebrohon on liittymässä saman lähteen mukaan myös kroatialainen Borna Rendulic, joka teki aikoinaan pitkän uran Suomessa.

Näkyvä on edustanut nykyistä seuraansa kaudesta 2018-19, ja SHL:ssä hän on pelannut lisäksi Linköpingin ja Luulajan paidoissa. Pelaaja on tehnyt Ruotsin pääsarjassa 247 pelissä tehot 34+91=125 (+13), uran 24 pudotuspeliottelua ovat tuoneet pisteet 5+5=10 (-8).

Näkyvän osalta kausi jäi kesken jo kevättalvella todetun syövan takia. Sittemmin hän on taltuttanut sitä todella hyvään tahtiin.