Jarmo Kekäläiselle huippu-uutisia sairastuvalta: pahasti loukkaantunut supertähti jälleen kunnossa

© Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspeleihin valmistautuva Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on saanut huippu-uutisia sairastuvalta.

Suomalais-GM on poistanut joukkueen tähtipuolustaja Seth Jonesin nimen pitkäaikaisloukkaantuneiden IR-listalta, mikä tarkoittaa pahan nilkkavamman helmikuussa kärsineen 25-vuotiaan jenkin olevan pelikunnossa vielä tämän kevään pudotuspeleissä.

Jonesin paluu on Blue Jacketsille todellinen lottovoitto. Joukkueen ykköspakki ehti takoa ennen loukkaantumistaan 56 runkosarjapelissä tehot 6+24=30.

Puolustajista myös Dean Kukan aktivoitiin jälleen pelikykyiseksi. Columbus kärsi runkosarjassa valtavasta loukkaantumissumasta, joten sen kannalta koronaviruksen aiheuttama tauko saattoi tulla NHL-seuroista kaikkein parhaimpaan saumaan.