Huvittava tarina: Jukka Jalonen pyysi TPS-lupausta Leijoniin vaikealla hetkellä: ”Olin poliisiautossa”

© Kuva: Juha Tamminen

Lauri Pajuniemi sai uransa ensimmäisen kutsun Leijoniin ikimuistoisella tavalla.

TPS:n nuori hyökkääjä oli samaan aikaan poliisiauton kyydissä, kun puhelin soi. Soittajana oli Jukka Jalonen.

Pajuniemi muisteli tapahtunutta TPS:n sivuilla julkaistussa haastattelussa.

– Olin poliisiautossa kirjoittamassa nimeäni ylinopeussakkoon, kun puhelin soi. Parin minuutin päästä oli Whatsappiin tullut viesti, jossa Jukka Jalonen pyysi soittamaan heti, kun mahdollista. Pakkohan se oli soittaa ja kerroin tilanteen. Jalonen sanoi, että hänellä on onneksi vähän parempia uutisia minulle.

– Isäni sattui ajamaan siitä ohi ja näki, että olin poliisiautossa, joten Jalosen puhelun ansiosta oli kotonakin vähän parempaa kerrottavaa. Kyllä siinä yksi sakkolappu unohtui. Oli sellainen olo, että antakaa vaikka toinenkin vielä, niin hymy ei hyydy. Siinä nimittäin kävi toteen pikkupojan unelma, Pajuniemi kertoo TPS:n sivuilla.

LUE MYÖS: Hyvästi Liiga! Suomalainen huippulupaus paljastaa: lähtee vuoden päästä NHL:ää kohti