Hyvästi Liiga! Suomalainen huippulupaus paljastaa: lähtee vuoden päästä NHL:ää kohti

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigan mielenkiintoisimpiin nimiin lukeutuva Lauri Pajuniemi ei pelaa enää pitkään Suomessa.

TPS:n huippulupaava hyökkääjä kertoi turkulaisseuran haastattelussa, että hän lähtee vuoden päästä taistelemaan NHL-paikasta. Pajuniemi on keskustellut asiasta New York Rangersin kanssa.

– He olivat sitä mieltä, että vielä vuosi Suomessa ja sen jälkeen menen sinne oikeasti taistelemaan NHL-paikasta sen sijaan, että nyt suoraan hyppäisin AHL:ään hakemaan pelipaikkaa. Vuodessa ehtii kuitenkin kehittymään paitsi fyysiset mutta myös henkiset ominaisuudet, Pajuniemi pohtii TPS:n haastattelussa.

Kuluneella kaudella nuori hyökkääjä teki Liigassa jo kovaa jälkeä. Runkosarjassa syntyi 26 maalia ja 40 tehopistettä, joten suunta on oikea.

– Viime kaudella nautin ensimmäistä kertaa Liigassa pelaamisesta. Kun menin jäälle, niin minun ei tarvinnut miettiä, että mitä teen seuraavaksi, vaan tein juuri sen mikä hyvältä tuntui. Kun tietää, että pääsee kentälle ja valmennus luottaa, niin se todella vapauttaa, Pajuniemi kiittelee.