Yllättävä paljastus: Leijonatähden KHL-siirto ei olekaan vielä valmis – syynä iso rahasumma

© Kuva: Getty Images
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Harri Pesosen KHL-siirto ei ole vielä täysin valmis, vaikka Metallurg Magnitogorsk on jo tiedottanut asiasta, paljastaa sveitsiläistoimittaja Klauss Zaugg.

Suomalaishyökkääjällä on voimassa oleva sopimus ensi kaudesta SCL Tigersin kanssa, eikä tätä ole vielä kokonaan kuopattu, koska Metallurg ei ole maksanut ulosostopykälää, jonka arvo on 400 000 Sveitsin frangia (n. 380 000 euroa). Maksulla ei ole kuitenkaan kiire, sillä eräpäivä on vasta 30. kesäkuuta.

Metallurg tiedotti aiemmin toukokuussa, että se päässyt Pesosen kanssa kaksivuotiseen sopimukseen. SCL Tigers ei ole sen sijaan tiedottanut suomalaistähden lähdöstä vielä lainkaan, koska siirto ei ole täysin valmis.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!