SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä kertoi Liiga-podcastissa, että hän on hyvin innoissaan seuran uusimmasta kiinnityksestä.

Lappeenrantalaisseura tiedotti aiemmin tällä viikolla, että se päässyt kolmivuotiseen sopimukseen Jarno Koskirannan kanssa. Kokenut keskushyökkääjä on pelannut viime vuodet SKA Pietarissa, joten hänen odotetaan olevan SaiPalle merkittävä vahvistus.

– Jarnon kanssa on keritty muutama sana vaihtaa. Kyselin Pietarin suunnasta, kun siellä on tuttuja, että millainen persoona hän on, koska sillä on hirveä vaikutus. Olen päävalmentajana erittäin innoissani. Hän on pelaajaprofiililtaan sellainen, jota olen janonnut: motivoitunut kahden suunnan peluri, joka pystyy näyttämään kentällä esimerkkiä voittavasta pelaamisesta, Lehterä kertoo Liiga-podcastissa.

SaiPan käskyttäjän mukaan Koskirannalla on paljon annettavaa myös kaukalon ulkopuolella.

– Mikään ei ole hienompaa meidän nuorille pelaajillemme kuin saada esimerkki päivittäisestä tekemisestä, kuinka nousta seuraavalle tasolle, koska Jarnokaan ei ollut mikään lapsitähti, vaan on tehnyt kovalla työllä hienon uran, Lehterä sanoo.

Lähteet: Liiga-podcast, Liigan verkkosivut