Jokipojista äskettäin Joensuun Kiekko-Pojiksi muuttunut seura tiedotti kotisivuillaan isosta kasasta pelaajasopimuksia.

Mestis-porukan riveissä nähdään ensi kaudella maalivahti Kasper Lehikoinen, puolustajat Oskari Seppälä, Niko Hämäläinen ja Vili Westerman sekä hyökkääjät Teemu Siironen, Mika Koivisto, Rudi Maarni ja Olli Sorsa. Hyökkääjät Ville Sivonen ja Mikko Pellikka hakevat pelipaikkaa koeajan kautta.

– Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla ja siitä iso hatunnosto (päävalmentaja Petrell) Jonille. Varmasti saamme Jonin kanssa hoidettua erittäin hyvät puuttuvat palaset tulevan kauden joukkueeseen, seuran GM Jaakko Lipponen sanoo.

Seurassa tuntuu korostuvan paikallisuus.

– Yhteistyömme on alkanut erittäin hedelmällisesti. Hienoa, että näiden pelaajien joukossa on monta joensuulaista pelaajaa.

Jokipojat-nimellä viime kaudella pelannut joensuulaislauma päätyi Mestiksen runkosarjassa keväällä kolmanneksi.