SS: Liiga-seura heivasi kuusi pelaajaa ulos!

© Kuva: Juha Tamminen

KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman on avannut seuran haastavaa tilannetta Savon Sanomille.

Saksmanin mukaan KalPan taloudellinen tilanne on heikentynyt koronaviruspandemian takia.

– Vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja ehkä pysyviäkin. Liigassa kaikki seurat ovat jo käytännössä sopeuttaneet palkkoja tulevan kauden osalta. Sormia napsauttamalla ei voida palata parin kuukauden takaiseen aikaan, Saksman kertoo.

Saksmanin mukaan KalPa on pakotettu leikkaamaan pelaajabudjetista osa, eikä seura voi tämän takia pitää kaikkia viime kauden miehiään. Ainakin Matti Järvinen, Janne Keränen, Mikko Nuutinen, Jesse Graham, Ryan Wilson ja Jussi Timonen jatkavat ensi kaudella muualla.

Voit lukea Savon Sanomien (maksullisen) artikkelin klikkaamalla tästä.