NHL:n supertähdeltä raju paljastus – viinasekoilut meinasivat pysäyttää uran: ”Päädyin huonoon kuntoon”

© Kuva: Getty Images

Venäläistähti Artemi Panarinin nuoruuteen lukeutui niin vakavia hölmöilyjä, että koko kiekkoura meinasi katketa jo alkuunsa.

New York Rangersin supertähti kertoi hölmöilyistään avoimesti R-Sportille. Kertomuksellaan Panarin haluaa toimia varoittavana esimerkkinä nykyajan nuorille.

– Join raakaa vodkaa vuoden vanhempien jätkien kanssa – vietimme aikaa Podolskin keskustassa. Huikkasin pullosta hieman – silloin kokeilin sitä ensimmäisen kerran. Päädyin huonoon kuntoon, niin kuin kaverini myös. Kun lopetimme, menimme takaisin sisäoppilaitokseemme. Sanoin kaverilleni, että: ”meidän on pakko raitistua tästä.”

– Muistan kun menin huoneeseeni ja kuulin koputusta. Kaverini makasi lattialla vasara kädessään, kuka helvetti tietää miksi. En halunnut jättää häntä yksin, joten menin makaamaan hänen viereen. Sitten ovemme aukesi ja siinä oli opettajamme. Hän sanoi meille, että täällä haisee alkoholi. Hyppäsimme välittömästi ylös ja juoksimme puskiin piiloon. Sitten tajusimme, että jäimme jo kiinni, Panarin kertoi R-Sportin haastattelussa.

– Kaverini sanoi opettajalle, että kokeilimme kaljaa. Ihan oikeasti, niin hän sanoi. Huoneemme oli täynnä opettajia ja he kysyivät: ”mitä oikein tapahtui?” Keksimme tarinan, että vanhemmat oppilaat olivat pakottaneet meidän juomaan tai muuten he olisivat ottaneet meidän kännykät, Panarin jatkoi.

Tapauksella oli vakavia seuraamuksia. Alkoholia nauttineet oppilaat erotettiin jääkiekkoon panostavasta koulusta. Panarin sai tosin vielä palata kouluun – isoisänsä avustuksella.

– He jättivät minut kouluun, koska olin lahjakas jääkiekossa. Koulun rehtori Sergei Nikolajevitsh uskoi minuun. Kiitos hänelle. Kaverini erotettiin koulusta, eikä hän ole pelannut jääkiekkoa enää pitkään aikaan. Älkää toistako virhettäni. Oikeastaan minutkin erotettiin aluksi, mutta sitten isoisäni saapui paikalle ja hän sai suostuteltua rehtorin muuttamaan mielensä. Haluan korostaa kaikille: tämä on paha tarina, Panarin sanoi.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2019.