Liigassa hirvittävät tehot ampuneelta maajoukkuemieheltä tilitys rajusta kohtalosta – “Todella hyvät mahdollisuudet menestyä”

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

HIFK:ssa kesken jääneellä tynkäkaudella liekehtinyt ja kauden 43 pelissä massiiviset tehot 20+31=51 (+11) iskenyt Teemu Turunen kommentoi kesken jäänyttä sesonkia seuran kotisivuilla haikeaan sävyyn.

Kun pelaajalta kysytään kauden raskainta hetkeä, tulee vastaus sieltä kuuluisalta apteekin hyllyltä.

– Se, että kausi loppui kesken. Kaikki odotimme, että pääsemme pelaamaan pudotuspelejä ja uskoimme, että meillä on todella hyvät mahdollisuudet menestyä joukkueena, maajoukkuemies huokaa.

Kevään 2019 Suomen mestarin edustama HIFK päätyi Liigan runkosarjassa kuudenneksi. Se olisi aloittanut pudotuspelit joko puolivälieristä tai 1. kierrokselta, ja vastaan olisi voinut tulla kiekkofanaatikon näkökulmasta katsottuna tähtien ollessa kohdallaan Lukko tai Tappara. Kyseessä olisi ollut todellinen herkkupala.

Koko runkosarjan ajan teimme töitä sen eteen, että olemme keväällä parhaimmillamme ja sitten kaikki vaan päättyi.

Huhut ovat viemässä Liigan ykköstykkeihin kuuluvaa hyökkääjää Sveitsiin ja sen pääsarja NLA:n Davosiin.

– Kiitos kaudesta! Ikävää, että se loppui miten loppui. Oli upeaa pelata kausi HIFK:ssa ja toivottavasti palaan joskus tänne.

HIFK:n kotipelien tunnelma teki tykkiin vaikutuksen.

– Nordiksella oli aina todella siisti fiilis ja tämä on hieno paikka. Pysykää terveinä.

LUE MYÖS:
Liigan teholinko avasi pistetilinsä myös maajoukkueessa maagisen syöttökuvion seurauksena – Tre Kronor herättää erityisiä tunteita: ”Hienoa oli kaataa Ruotsi”

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!