Liiga-pakki vahvistamaan NHL-joukkuetta pudotuspeleihin? Näin GM vastaa

© Kuva: Juha Tamminen

Winnipeg Jets kohtaa niin kutsutussa pudotuspelien karsintasarjassa Calgary Flamesin. Parmepi joukkue etenee varsinaisiin pudotuspeleihin paras viidestä -sarjan päätteeksi.

Winnipegin GM:ltä Kevin Cheveldayoffilta kysyttiin, aikooko seura kutsua jo kautensa päättäneet pelaajalupaukset joukkueen vahvuuteen. Suomalaisista Winnipegillä voisi olla käyttöä Ville Heinolalle, joka aloitti kauden terävästi NHL:n puolella ennen kuin palasi Liigaan.

– Kevin Cheveldayoff sanoo, että hän mielellään ottaisia pelaajia mukaan jo pelkästään kokemuksen vuoksi, mutta hän ei ole vielä varma, olisiko se mahdollista. On vielä joitain harmaita alueita, jotka täytyy päättää, NHL-toimittaja Murat Ates kertoo.

NHL on toistaiseksi ollut nuiva pelaajien liikkumisen suhteen. Heinola pelasi alkukaudesta jo kahdeksan ottelua NHL:ssä, joten hänen kutsumisensa NHL:ään voisi olla helpommin perusteltavissa.