Alkoholiongelman vuoksi kenkää saanut NHL-luotsi rehellisenä: Kiittää saamistaan potkuista!

© Kuva: Getty Images

Viime joulukuussa Dallas Starsin päävalmentajan paikalta erotettu Jim Montgomery on astunut ensi kertaa tapahtuneen jälkeen julkisuuteen.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin kanssa käymässään videopuhelussa Montgomery kertoo, ettei ole Starsin seurajohdon ratkaisusta katkera.

– Ihmiset varmaan miettivät miksi olen kiitollinen Dallas Starsille ja (GM) Jim Nillille siitä mitä he tekivät. Ymmärrän tuottaneeni kaikille pettymyksen, Jim Nillille, henkilökunnalle ja erityisesti pelaajille. Potkut olivat täysin ansaitut. En toiminut oikein, Montgomery toteaa rehellisesti.

Reilun kauden verran Stars-luotsina toiminut Montgomery kertoo olleensa tekopyhä vaatiessaan pelaajiaan tekemään oikeita asioita ja toimiessaan kuitenkin itse toisin.

Nill ei avannut aikanaan Montgomeryn potkujen syytä tarkemmin, todeten tämän ainoastaan käyttäytyneen epäammattimaisesti, mutta luotsi kertoo nyt itse saaneensa jo useampia varoituksia alkoholin takia.

– Olin aiemmin korjannut aina itse kaiken elämässäni, mutta en pystynyt korjaamaan ongelmaani alkoholin kanssa ja minun oli haettava apua, Montgomery kertoo.

Nyt tilanne on kuitenkin menossa parempaan suuntaan, sillä Montgomery aloitti potkujensa jälkeen terapian ja noudattaa päivittäistä kuntoutusohjelmaa.

– Hain apua ja päivittäinen ohjelma auttaa minua pysymään selvänä. Tätä on kestänyt pian kuusi kuukautta ja elämäni on nyt paljon aiempaa parempaa, Montgomery kertoo ja tähyilee jo tulevaisuuteen.

– Toivoisin taas joskus valmentavani, sillä se on intohimoni, sitä rakastan tehdä. Ymmärrän etteivät mahdollisuudet ole minun käsissäni, mutta en huolehdi tulevaisuudesta. Keskityn tähän hetkeen ja siihen, mihin voin vaikuttaa, Montgomery päättää.