Rauman Lukko tiedottaa purkaneensa hyökkääjä Vili Sopasen sopimuksen yhteisymmärryksessä.

32-vuotiasta hyökkääjäjärkälettä vaivasi kauden aikana harmittavat loukkaantumiset, jotka selkeästi näkyivät peliesityksissä. Hän pelasi päättyneellä kaudella vain 21 ottelua tehopistein 2+4=6.

Rauman Lukon tiedote:

Viime kaudella kahden vuoden sopimuksella Lukkoon siirtyneen 32-vuotiaan laitahyökkääjän ja seuran sopimus on purettu tulevasta kaudesta.

– Erinomaisessa yhteisymmärryksessä purimme sopimuksen ja kiitämme Viliä tästä ajasta, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kiittelee.

– Erityismaininta siitä, että arvostan kovasti sitä että yli 30-vuotiaana veti itsensä viime kesänä testitulosten perusteella kovempaan kuntoon kuin koskaan. Hän oikeasti teki kaikkensa fyysisellä puolella ja oli hyvä esimerkki nuorille pelaajille mitä huippu-urheilijan arki on. Sinällään kaikki meni hyvin, mutta rooli ei vain kohdannut.

– Kiitokset ajasta seurassa ja kovasti tsemppiä uuteen seuraan kun hän sen on valinnut.

Vili Sopaselle itselleen ei jäänyt mitään hampaankoloon.

– Joskus asiat eivät mene niin kuin on suunniteltu. Olin viime kaudella ennen loukkaantumistani todella hyvässä kunnossa, mutta en saanut roolia jota tulin hakemaan. Seurajohto oli kanssani samaa mieltä, että tässä kohtaa paras ratkaisu molemmille osapuolille on purkaa sopimus ensi kauden osalta.

– Lukko on hieno seura ja organisaatio toimii ammattimaisesti. Kiitän pelaajia ja muuta henkilökuntaa ajasta täällä. Jatkan hyvillä mielin eteenpäin, Sopanen päättää.