JYP Jyväskylä on ensimmäisenä suomalaisena kiekkoliigaseurana mukana omalla e-urheilujoukkueella EA Sports NHL -pelisarjassa. Aiemmin nimellä Symphony tunnettu tiimi on mukana Euroopan kovimmassa eli ECL Elite -sarjassa.

Viime viikolla JYP avasi kautensa komeasti: neljä voittoa neljästä ottelusta! Voitoista kolme varmistui vasta jatkoajalla. Suomalaistiimejä on eliittisarjassa mukana lukuisia, mutta tiistai-iltana JYP kohtaa klo 20.30 alkaen kahdesti ruotsalaisjoukkue Vesa Pompa HC:n.

Kun perinteiset urheilut ovat tauolla, korostuu e-urheilun suosio myös vedonlyönnissä. ECL Eliten pelit ovat pelattavissa NordicBetillä, jonka mukaan JYP lähtee molempiin kohtaamisiin Vesa Pompaa vastaan selkeänä ennakkosuosikkina.

Suomalaisjoukkueita pelaa pääsarjassa lukuisia. Kärkipäähän ennakoituja ovat muun muassa HAVU Gaming ja SJ Gaming. Ruotsalaisista tiukimman vastuksen antanee Linköping HC.

Helsingin IFK:n omistama esports-organisaatio hREDS kiinnitti puolestaan maaliskuussa talliinsa Delusion-joukkueen, joka sekin pelaa ECL Elitessä.

Voit katsoa ottelut suorana täältä:
Watch live video from JYP_Esports on www.twitch.tv

Lähde: NordicBet