Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti viime sunnuntaina NHL-pomojen harkitsevan pudotuspelien pelaamista Yhdysvaltain ja Kanadan rajan tuntumassa sijaitsevan Pohjois-Dakotan Grand Forksissa.

NHL:n kunnianhimoiset suunnitelmat eivät kuitenkaan miellyttäneet kaikkia.

Tampa Bay Lightningin 21-vuotias puolustaja Mihail Sergatsjov tarjosi Instagramissa hyvinkin suoran puheenvuoron kiekkopomojen suunnitelmia vastaan.

– Tietysti tulemme häviämään rahaa tässä. Tässä lajissa liikkuu isot rahat, mutta emme pelaa parhaillaan. Jos emme pelaa pudotuspelejä, niin herranjumala sentään, NHL menettäisi melkein kolmanneksen tuloistaan. Monista eri formaateista on neuvoteltu, mutta en tiedä puhuvatko he asioista oikeasti. Joku ehdottaa 24 joukkueen pudotuspelejä, kun taas toinen ehdottaa 16 joukkueen pudotuspelejä. En voi edes käsittää, mitä tästä tulisi, venäläispakki kertoi Instagram-tarinassaan Allhockey.ru-sivuston mukaan.

Erityisesti ehdotus Pohjois-Dakotaan suunnitellut pudotuspelit saivat Sergatsjovilta skeptisen vastaanoton.

– En halua mennä Pohjois-Dakotaan, se on turhaa. Pelaamaan sinne vai? Se on hevonpaskaa. Ilman faneja ja yhdellä areenalla pelaaminen kuulostaa epärealistiselta. Ai kaikki joukkueet menisivät Pohjois-Dakotaan pelaamaan samassa areenassa ilman faneja? Missä kaikki asuisivat sitten? Siellä tulisi paljon kosketuksia, kun yli 50 ihmistä olisi samaan aikaan yhdellä areenalla. Mietin heti, että: ”mikä on Pohjois-Dakota?” Kuka antaa meidän lentää sinne? Miten jokin kanadalaiseura lentäisi sinne, koska he eivät saa poistua maastaan? Ihmiset vain keksivät tämän, jotta siitä voisi kirjoittaa TSN:lle, nuorukainen latasi.