Suomessakin aikoinaan torjunut slovakialaisvahti Denis Godla (arkistokuvassa) on jatkamassa uraansa seuraavaksi Tsekin HC Litvinovissa. Asiasta kirjoittaa KK Express -sivusto. Sopimus on kuulemma kirjoitettu viime kuun lopulla.

25-vuotias torjuja liekehti päättyneellä kaudella Tsekin toisen pääsarjajoukkue, Rytiri Kladnon maalilla. Kauden 40 pelissä kiekot tarttuivat 90,9 prosentin tarkkuudella.

Lähde kirjoittaa otteiden olleen erinomaisia. Sen vuoksi useat tsekkiläisseurojen jääkiekkojohtajat kiinnostuivat Suomessa Hermestä, KalPaa ja IPK:ta edustaneesta vahdista.

KalPassa pelaaja torjui kiekkoja kausina 2016-19. Hän voitti SM-hopeaa kaudella 2016-17.

Alle 18-vuotiaiden MM-pronssimitalistia kuvaillaan jutussa urheilulliseksi veskariksi, joka lukee kiekkoa erittäin hyvin. Hän liikkuu sivuttainkin hyvin ja pelaaja on maalillaa aktiivinen. Aggressiivisuudellaan hän muistuttaa NHL-legenda Tim Thomasia.