Lukko tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Anrei Hakulisen kanssa. Keväällä loukkaantunut hyökkääjä siirtyy Raumalle Kouvolan KooKoosta.

– Olen seurannut Lukon toimintaa. Organisaationa sekä joukkueena ovat menossa oikeaan suuntaan. Tärkein syy miksi tulin tänne on, että nyt kun organisaatio on kehittynyt, niin Lukolla on joka vuosi mahdollisuus menestyä ja mennä keväällä pitkälle taistellen kirkkaimmasta mitalista, pelaaja sanoi.

Hakulinen, jonka kuntoutuminen on kuulemma aikataulussa, kertoi Lukon saavan hänestä lisää luisteluvoimaa. Lisäksi pelaaja tykkää pysyä kiekossa.

– Olen ihan hyväkin siinä ja sitä kautta pystyn luomaan itselleni ja ketjukavereilleni hyviä maalintekopaikkoja. Varmasti myös ylivoimaan pystyn tuomaan erilaisia variaatioita ja ratkaisuja.

Hakulisella on tie tähtiin auki, sillä pelaajana sopimuksen toisessa vuodessa on optio siirtymisestä ulkomaille.

– Selkeästi yksi kovimpia suomalaisia pelaajia, jotka oli tulevaan kauteen mahdollista kotimaan markkinoilta saada. Äärettömän tyytyväinen olen, että Anrei valitsi meidät, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt ylisti.

Turkulaislähtöinen Hakulinen oli lähellä maailmanmestaruuden voittaneen leijonalauman MM-kisakonetta viime keväänä. Liigassa 30-vuotias pelaaja teki päättyneellä tynkäkaudella 47 ottelussa tehot 11+24=35 (+2).