Jokerit tiedotti äskettäin kotisivuillaan, että joukkueen takalinjoilla jatkaa muun muassa maajoukkuepakki Tommi Kivistö (arkistokuvassa). Kun kahden MM-hopean mies jatkaa ainakin ensi kauden narripaidoissa, pelaa hän joukkueessa vähintään seitsemän kautta.

Kivistö on edustanut KHL-Jokereita putkeen kaudesta 2017-18 lähtien. Seura taitaa olla 28-vuotiaalle peruspakille mieleinen.

– Iso juttu minulle on se, että Jokerit on ollut joka kaudella KHL:ssä sellainen seura, jolla on kilpailukykyä ja pystymme haastamaan isoja seuroja, Kivistö painottaa.

Ennen mainittuja Jokerit-kausia Kivistö kävi muun muassa KHL:n Avtomobilist Jekaterinburgissa sekä Ilveksessä ja AHL:n Charlotte Checkersissä. Pelaaja on TJV:n kasvatti, mutta samalla hän on käynyt läpi Jokerien junioripolun.

– Myös siksi on hienoa jatkaa täällä. On minulle tärkeä asia, että saan pelata Jokereissa.

Vaikka Jokerit ei ole pystynyt KHL:ssä kuusivuotisen taipaleensa aikana mihinkään erityisiin urotekoihin, on henki kopissa hyvä.

– Ehkä tärkeimpänä on meidän pukukoppi. Siellä on hyvä yhteishenki ja hienoja persoonia. Se on tosi hyvä paikka työskennellä ja pelata jääkiekkoa.

Kesken jääneellä kaudella Jokerit selvisi KHL:n pudotuspeleissä toiselle kierrokselle.