Tapparassa kuusi vuotta sitten loistanut Nick Bailen on valmis jatkamaan uraansa KHL:ssä vielä pitkään.

30-vuotias puolustaja edustaa tällä hetkellä Traktor Tsheljabinskiä, jonka kanssa hänellä on sopimus myös ensi kaudesta. KHL:ssä Bailen on pelannut kuitenkin myös Dinamo Minskissä, josta hän joutui lähtemään kesken kauden 2016-17. Kyseinen kausi kaiveleekin miestä yhä.

– Olen viihtynyt erittäin hyvin Traktorissa. Seura otti vaimoni ja minut erittäin hyvin vastaan. Mutta pidin todella Valko-Venäjästä. Minulle jäi kuitenkin katkera jälkimaku siitä, miten Dinamon (Minsk) seurajohto ja valmennusryhmä suhtautuivat minuun viimeisellä Minsk-kaudellani, Bailen sanoi Pressballin mukaan.

Vaikeuksista huolimatta yhdysvaltalainen saattaa pelata vielä jonain päivänä Minskissä.

– Mikäli seuraavan kauden jälkeen ei ole mahdollista tehdä jatkosopimusta Traktorin kanssa, voisin jatkaa uraani Minskissä, Bailen kertoi.