Tämä ei helpota tuskaa! MTV: Jukka Jalonen paljasti: Leijonille oli tulossa NHL-apuja – ”Harmittaa”

© Kuva: Leijonat.fi

Päävalmentaja Jukka Jalonen paljasti C Moren haastattelussa, että tänä keväänä Leijonat olisi voinut saada NHL:stä koviakin vahvistuksia.

Viime keväänä Suomi ei paperilla vakuuttanut, mutta siitäkin huolimatta kevät päättyi MM-kultajuhliin. Tänä vuonna joukkue olisi voinut olla huomattavasti nimekkäämpi, mutta turnausta ei järjestetä maailmalla leviävän koronaviruksen vuoksi.

– Mitä juttelimme pelaajien kanssa ennen tämän koronavirustilanteen kehittymistä, niin tuli sellainen fiilis, että aika moni pelaaja oli erittäin kiinnostunut tulemaan MM-kisoihin, Jalonen paljasti C Morella.

– Olen ihan varma, että heitäkin harmittaa se, että kausi loppui kesken tai on vaarassa jäädä kesken. Samoin meitä. Olisi ollut kiva päästä valmentamaan meidän parhaita pelaajiamme. Ainakin osaa heistä, Jalonen lisäsi.

Kaksinkertaisen kultaluotsin mukaan joukkueeseen olisi voinut olla tyrkyllä myös pelaajia, joita hän ei ole ennen valmentanut.

– Siellä on Esa Lindelliä, Joel Armiaa, Artturi Lehkosta, Teuvo Teräväistä, Rasmus Ristolaista ja vaikka ketä, joita en ole vielä valmentanut. Totta kai se harmittaa, että sitä saumaa ei nyt tullut. Nyt oli lähellä se, että olisimme saaneet kisoihin hyviä pelaajia mukaan.

– Mutta maailman kokonaistilanteen ymmärtäen, ei tässä jaksa hirveästi jossitella. Realiteetit on hyväksyttävä ja niiden kanssa on mentävä eteenpäin, Jalonen sanoi.

Lähde: MTV Urheilu