Synkkää tekstiä! Ässät tiedotti koronaviruksen dramaattisista vaikutuksista

© Kuva: Juha Tamminen

Koronavirus kurittaa voimakkaasti myös Liiga-seuroja.

Nyt tilanteestaan on tiedottanut Ässät.

Porilaisseura kertoo nettisivullaan julkaisemassaan tiedotteessa joukkueen kauden kehittyneen ennen koronaviruspandemiaa taloudellisesti ja urheilullisesti voimakkaasti positiiviseen suuntaan.

Patapaidat olivat ennen kauden keskeytystä varmistaneet pudotuspelipaikan ja joukkueen taustayhtiön liikevaihto oli kasvamassa noin 500 000 euroa ja tulosennuste näytti 200 000 euron voittoa.

Yllättäen tapahtuneen käänteen aiheuttamat taloudelliset vaikutukset tulevat seuran mukaan olemaan vakavat. Ässät arvioi tulevan kauden liikevaihdon laskevan yli miljoonalla eurolla.

Tiedotteen mukaan Ässillä on tulevalle Liiga-kaudelle tällä hetkellä 23 pelaajasopimusta ja seura kertoo, ettei se tee tällä hetkellä uusia sopimuksia.

– Uusia pelaajasopimuksia tehdään vasta sen jälkeen, kun tietoa tilanteen muuttumisesta parempaan suuntaan on riittävästi, SM-liigan kilpailukalenterin selvitessä, sekä kassavirtaennusteiden parantuessa, Ässät toteaa.

Koronaviruspandemia sekoittaa luonnollisesti myös joukkueen harjoittelua tulevaa kautta silmällä pitäen. Normaalisti harjoitukset käynnistyisivät 14. huhtikuuta 2020, mutta tällä hetkellä seura uskoo, että joukkueen yhteiset harjoitukset alkavat aikaisintaan elokuussa.

​​​​​​​


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.