Koska urheilumaailmassa ei ole tällä hetkellä mitään tekemistä koronaviruksen pilattua kaiken mahdollisen kansakunnan terveydestä lähtien, on nyt hyvä aika leikitellä vaikkapa liigakauden mahdollisella päättymistavalla.

Alle on tehty kuvitteellinen kaavio niiden runkosarjasijojen mukaan, mille joukkueet päätyivät sesongin keskeytyessä. Joukkueiden voitot ovat laskettu näiden edellisten, eli päättyneen tai sitä edeltäneen kauden liigakohtaamisten perusteella.

Jos joukkueet siis olisivat sijoittuneet runkosarjassa siten, mitä sarjataulukko ennen viimeistä kierrosta näytti ja kohtaamiset pudotuspeleissä olisivat menneet aiempien pelien tapaan, olisi kevään 2020 Suomen mestari Tappara.

Runkosarjan taulukko ennen viimeistä kierrosta:
1. Kärpät
2. Tappara
3. Lukko
4. Ilves
5. KooKoo
6. HIFK

7. HPK
8. JYP
9. Ässät
10. KalPa

11. TPS
12. SaiPa
13. Jukurit
14. Pelicans
15. Sport

Syntynyt pudotuspelikaavio, 1. kierros: (2 voittoa)
HPK-KalPa 1-2
JYP-Ässät 0-2

Puolivälierät: (4 voittoa)
Kärpät-KalPa 4-2
Tappara-Ässät 4-1
Lukko-HIFK 4-2
Ilves-KooKoo 4-1

Välierät: (4 voittoa)
Kärpät-Ilves 4-1
Tappara-Lukko 4-0

Pronssiottelu: (1 voitto)
Lukko-Ilves Tulos: 2-0

Finaali: (4 voittoa)
Kärpät-Tappara 0-4