Mistä lie tämäkin kertoo? Suurlupaus tuli Nuorten SM-liigasta Liigaan ja sai päähänsä heti kultakypärän: ”Ei ole vartioitu olo”

© Kuva: Ilari Isotalo

MIKKELI. Vastaukset otsikon kysymykseen ovat ”Axel Rindellin lahjakkuudesta” ja ”Jukurien armottomasta maalinteon tuskasta”.

Jukurien A-nuorten mukana perjantaina pelannut pakkilupaus nousi liigajoukkueen kokoonpanoon lauantaiksi HIFK-pelissä. Teholinko sai nousun myötä päähänsä kultaisen kypärän. Kuulostaa oudolta, mutta tapaus on kaksiteräinen miekka.

– Ei ole vartioitu olo, ei siinä sen ihmeempiä. Ei sitä pelin aikana ajattele, ihan peruskypärä, Rindell virnistää HIFK:sta irronneen yllättävän oloisen 3-2-jatkoaikavoiton jälkeen.

Jukurit on tehnyt Liigassa 113 maalia, joka on toiseksi vähiten. Toisaalta Rindell on paukuttanut kauden 46 ottelussa miehekkäät tehot 6+15=21 (-18). Puolustaja on ollut siis mukana Jukurien noin joka viidennessä-kuudennessa osumassa ja lisäksi hän on painanut pisteille suurinpiirtein joka toisessa koitoksessa. Tahti on pakille kuin pakille komea.

– En usko, että mitenkään yksi pelaaja olisi ratkaisevassa roolissa. Ollaan kummiskin tosi laajalti tehty.

HIFK:ssä viime kaudella pelanneen Rindellin joukkue ei Liigassa pelaa muusta kuin kunniasta. Nuorissa Jukurit puolestaan on mukana yhä pudotuspelitaistelussa.

– Voitto tuntui totta kai hyvältä. Ja varsinkin, kun oli HIFK, niin vieläkin paremmalta. Me ei olla hirveästi voitettu, Rindell puhuu kasvattajaseuransa lyömisestä.

Jukurien A-nuoret pelaavat keskiviikkona kuolemanottelussa JYPiä vastaan. Laulu on selvä: Voittaja jatkaa pudotuspelien avauskierrokselle, häviäjällä koittaa kesäloma.

Kummat pelit kiinnostavat enemmän, Liigan vai nuorten?

– Niin no, se on vähän vaikea verrata. Liigapelit on aina liigapelejä, mutta A:ssa pääsee taistelee mitaleista. Sekin on hienoa. En osaa oikein valita.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.