Vaasan Sport ilmoitti tiistaina solmineensa tukun jatkosopimusta.

Liigassa viimeisenä tällä hetkellä oleva vaasalaisseura käytti 27-vuotiaan Simon Suorannan sopimuksessa olleen option. Sportissa juniorivuotensa viettänyt Suoranta siirtyi kasvattajaseuraansa kesken kauden TPS:stä.

– Simonilla on vaasalaisena pelaajana iso halu ja ylpeys edustaa Sportia. Hän tulee olemaan tärkeä palanen ensi kauden palapeliämme. Simon on tullut hyvin sisään joukkueeseen ja näyttänyt, että omaa potentiaalin nousta joukkueen sekä sarjan kärkihyökkääjäksi, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran kotisivuilla.

Vaasassa jatkavat lisäksi hyökkääjistä kahden vuoden sopimuksen solminut Santeri Haarala, Lari Heikkinen (1+1) sekä vuoden sopimuksen rustannut Niko Kuiri. Puolustajista nimensä vuoden jatkopahviin iski puolestaan Eemeli Ylitalo.