KooKoossa päättyneellä kaudella liekehtinyt jenkkipakki Matt Caito siirtyy tsekkiläisjoukkue HC Litvinoviin, kertoo Bleskin urheilusivut. Samaan suuntaan on myös menossa aikoinaan KalPaa edustanut slovakialaisvahti Denis Godla.

Sensaatiomaisen upean kauden pelanneen KooKoon puolustaja kiskoi kauden 59 ottelussa tehot 8+35=43 (+19). Toissa kaudella itävaltalaista EBEL-joukkue Grazia edustanut Caito ei ollut pelannut ennen näitä reissuja Euroopassa. Kouvolaan hän saapui viime kauden kattaneella pahvilla.

KalPassa Liigaa aikoinaan pelannut Godla torjui menneellä sesongilla Tsekin pääsarjajoukkue Rytiri Kladnossa 40 ottelussa prosentein 90,9. Alle 20-vuotiaiden MM-pronssimitalisti torjui Suomessa Liigaa ja Mestistä kausina 2015-19. Mestiksessä vahti nähtiin Hermeksen ja IPK:n maalilla.

LUE LIIGASTA MYÖS:
Mihin seuraavaksi? Ulkomaille ensi kertaa keväällä lähtenyt leijonapelaaja vapaille markkinoille

Kovia pisteitä ja sensaatiomainen suomenmestaruus – Leijonien debytantti yllättänyt Liigassa: ”Täällä on hyvä treenata ja hyvät valmentajat – oon tykännyt”