Lähde: Suomalaisvalmentajan seura kasaa kovaa miehistöä – iski silmänsä kolmeen NHL-peluriin

© Kuva: Getty Images

Sveitsin pääsarja NLA:ssa kiekkoileva EHC Biel-Bienne kasaa ensi kaudelle nimekästä joukkuetta.

Hockey Sverige -sivuston mukaan seura on iskenyt silmänsä peräti kolmeen tällä kaudella Pohjois-Amerikassa pelaavaan ruotsalaispuolustajaan. Sivusto kertoo Anaheim Ducksin Christian Djoosin ja Joel Perssoninin, sekä Carolina Hurricanesin Gustav Forslingin olevan sveitsiläisseuran kiikarissa.

25-vuotias Djoos kaupattiin siirtotakarajalla Washington Capitalsista Anaheimiin. Puolustajasta on tulossa kesällä rajoitettu vapaa agentti. Miehen mahdollisuudet NHL-pestiin ovat kuitenkin huomattavasti paremmat kuin seurakaveri Perssonilla. 26-vuotias puolustaja teki kesällä sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa, mutta mies kaupattiin vain 13 NHL-pelin jälkeen Ducksiin, jossa vastuuta ei ole NHL:n puolella herunut.

23-vuotias Forsling puolestaan kamppaili NHL-minuuteista kolmen Chicago Blackhawksissa viettämänsä kauden aikana pelaten jokaisella kaudella noin 40 ottelua taalajäillä. Mies kaupattiin kesällä Carolinaan, jossa ruotsalainen on tahkonnut koko kauden AHL:n puolella. Myös Forslingista on tulossa kesällä rajoitettu vapaa agentti.

 

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️