Liiga
Kärpät – Lukko
Tiistai 10.03. klo 18:30

Liigassa on edessä viimeinen viikko ennen pudotuspelejä. Joukkueet pudotuspeleihin ovat jo selvillä, mutta sarjasijoitusten suhteen on vielä muutama avoin kysymys. Mielenkiintoisin kahina käydään sijoituksista runkosarjan voiton varmistaneen Kärppien takana. Upean kauden pelannut Lukko saattaa nousta jopa sarjakakkoseksi.

Kärpillä ei lopuissa runkosarjan otteluissa siis ole enää panosta, vaan joukkue voi valmistautua pudotuspeleihin ja pitää pelaajistonsa kunnossa. Mikko Mannerin suojatit heräsivät lauantaina KooKoota vastaan vasta ottelun loppupuolella ja veivät pelin jatkoajalle, jossa kouvolalaiset olivat parempia. Oululaisten kokoonpanotilanne on tällä hetkellä hyvä – viime pelissä ainut poissaolija oli Jakub Krejcik. Nähtäväksi jää, tuleeko Kärpillä tällä viikolla avainpelaajien lepuutuksia.

Lukko jatkoi hurjia otteitaan niittaamalla SaiPan lauantaina maan rakoon lukemin 8-0. Raumalaisten ainoa viime aikojen kauneusvirhe tuli viime viikolla Kouvolassa, jossa joukkue ei ollut parhaimmillaan ja sortui lisäksi kurittomuuteen. Pekka Virran suojatit ovat muuten olleet todella vakuuttavia ja jos kaikki menee putkeen, joukkue saattaa nousta vielä Tapparan ohi runkosarjan kakkoseksi. Tiistaina Oulussa joukkueella on siis kiistaton motivaatioetu.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko on niin vahva yhdistelmä, ettei puolivaloilla pelaamalla Kärpätkään tule pärjäämään. Asenteen luulisi kuitenkin olevan kunnossa. Joka tapauksessa tässä kiinnostaa motivoituneen Lukon pelaaminen. Vetosuositus on Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,30.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO