Liiga
Jukurit – HPK
Torstai 12.03. klo 18:30

Otan toisen liiganoston torstaille Jukurien ja HPK:n välisestä ottelusta. Jukurien kausihan on ollut taputeltu jo jonkun aikaa, mutta joukkue on esiintynyt olosuhteisiin nähden aivan mukavasti viime ajat. HPK taistelee edelleen top 6 -sijoituksesta HIFK:n kanssa ja ennen torstain pelejä eroa on ainoastaan kolme pistettä.

Tiistaina Jukurit taisteli jatkoaikavoiton vieraissa SaiPasta. Marko Kauppisen suojatit olivat melko lailla ykkösketjunsa varassa, eikä ottelusta muodostunut mitenkään korkeatasoinen. SaiPa oli melko aneeminen, mutta ero Jukureiden hyväksi syntyi lähinnä erikoistilanteista. Isossa kuvassa Jukurit on kuitenkin kiusannut isompiaan mukavasti viime peleissä ja joukkueelle voi antaa loppukauden suorituksista puhtaat paperit.

HPK on ollut viime peleissä terävänä ja ainoa tappio on tullut huimassa vireessä liihottavalle Lukolle. Tiistaina KalPaa vastaan Kerho hukkasi ottelussa useita hyviä maalipaikkoja, mutta Joona Voutilaisen nappipelin ansiosta KalPa sai vain yhden osuman. Yleisellä tasolla Antti Pennanen on siivittänyt joukkueensa hyvään kauteen, sillä viime kauden jälkeen menetetyt tähtipelaajat olikin odotetusti hyvin vaikea korvata.

Lyö vetoa ottelusta:

HPK on ottelussa suosikki, mutta kertoimet eivät riitä vetoihin asti. Jukurit on pitänyt pakkansa hyvin kasassa ja odotan sen taistelevan tälläkin kertaa hyvin. En odota mitään maalijuhlaa, joten kevyt suositus on Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO