Jokerit tiedotti nettisivuillaan, että Pekka Kangasalusta ja Ari-Pekka Pajuluoma liittyvät uusina niminä Jokereiden valmennusryhmään. Ensiksi mainittu luotsasi viime kaudella Jukureita ja jälkimmäinen Sportia Liigassa.

Päävalmentaja Lauri Marjamäen tiimissä jatkavat valmentaja Tony Virta, maalivahtivalmentaja Markus Ketterer, kehitysvalmentaja Tomi Mäki ja fysiikkavalmentaja Hero Mali.

– Halusimme entisestään satsata valmennustiimiimme ja olemme tyytyväisiä, että saimme kaksi Liigassa päävalmentajana toiminutta intohimoista ammattilaista mukaan tuleviksi vuosiksi, kertoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

Hän painottaa olevansa iloinen siitä, että Kangasalustan ja Pajuluoman saapumisen myötä Jokerit saa lisää paukkuja myös yksilövalmennukseen. Tämän mukaan kaiken keskiössä on tiimin hyvä keskinäinen yhteistyö ja kova työmäärä.

– Tiimin jäsenten vahvuudet tukevat toisiaan, mikä oli valintoja tehtäessä erityisen tärkeää. Virta ja Kangasalusta toimivat peleissä ensisijaisesti Marjamäen kanssa penkillä, kun taas Pajuluoma ja Ketterer analysoivat tapahtumia katsomosta käsin, Kurri taustoittaa.

LUE MYÖS:
Sportista erotettu Ari-Pekka Pajuluoma kävi läpi rajun tunneryöpyn – johtaa nyt Hermestä kohti jatkoa: ”Oli kyvyttömyyden, voimattomuuden ja epäonnistumisen tunne”