Jokereita yhteensä kuudella kaudella edustanut Steve Moses jatkaa uraansa tulevalla sesongilla Sveitsin NLA-seura Rapperswilissä.

30-vuotias Moses harjoitteli Jokereiden kanssa aikoinaan ensimmäisen kerran jo kesällä 2011 ja palasi vuotta myöhemmin joukkueen sopimuspelaajana Helsinkiin.

Jokerit-taipaleellaan joukkuetta niin Liigassa kuin KHL:ssäkin edustanut Moses ylistää seuran kannattajia.

– Tiedän, etten urani aikana enää saa sellaista tukea, jonka olen saanut jokerikannattajilta. Ylipäätään urheilumaailmassa on varmasti aika vähän henkilöitä, jotka ovat saaneet yhtä paljon tukea faneiltä kuin minä Jokereiden kannattajilta. En ole ottanut sitä missään vaiheessa itsestään selvyytenä ja tämä on ollut uskomaton matka, Moses toteaa tunteikkaasti ja jatkaa:

– Menivät asiat sitten hyvin tai vähän huonommin tunsin aina fanien tuen ja rakkauden. Jokereilla on maailman parhaat kannattajat ja tunnen oloni etuoikeutetuksi, että olen saanut pelata heidän edessään kuusi vuotta.

Mosesin Jokerit-uran huippuhetki osui seuran ensimmäiselle KHL-kaudelle 2014-15, jolloin jenkki paukutti peräti 36 osumaa voittaen tuolloin myös itäliigan maalikuninkuuden.

Kaikkiaan Moses pelasi helsinkiläisryhmän paidassa 272 runkosarjaottelua summaten niissä tehot 96+84=180.

Hyökkääjä on parhaillaan kotiseudullaan Massachusettsissa, Yhdysvalloissa ja odottaa vaimonsa kanssa pariskunnan esikoisen syntymää.

– Vaalin näitä kokemuksia ikuisesti ja kerron niistä lapsilleni jonain päivänä. Toivottavasti urani jälkeen pääsen vielä katsomaan peliä Helsinkiin ja tapaamaan kaikkia. Jokerikannattajilla on ikuisesti erittäin rakas paikka sydämessäni, Moses päättää.

LUE MYÖS: Jokereiden flopannut tähtihyökkääjä vaihtaa uusiin maisemiin!