Liiga
HIFK – HPK
Perjantai 06.03. klo 18:30

Perjantain mielenkiintoisin Liigakamppailu pelataan varmastikin Nordiksella, jossa HIFK ja HPK selvittelevät vielä keskenään Liigan top 6 -paikan kohtaloa. Tämä on Kerhon viimeinen mahdollisuus päästä edes teoreettisesti iskuetäisyydelle kuudennesta sijasta ja ensimmäisen play off -kierroksen välttämisestä.

HIFK on kauden ratkaisuhetkien lähetessä parantanut peliään ja vaikka huteja tulee edelleenkin, tiistain ottelu KalPaa vastaan oli oikein hyvä ja voitto oli ansaittu. Poissaoloja Jarno Pikkaraisen kiusana on edelleenkin, mm. tuore vahvistus Jeremy Dehner loukkaantui lähes välittömästi. Toisaalta Ville Leskinen palannee tässä ottelussa askiin. Atte Engren on ollut mies paikallaan, kun Frans Tuohimaa on ollut pois maalilta.

Kerhoa olen kauden mittaan jo kehunut hyvin valmennetuksi ja sisukkaaksi joukkueeksi. Laatueroa Antti Pennasen miehistöllä parhaisiin joukkueisiin on ja se kävi kivuliaasti ilmi esim. tiistain Lukko-matsissa. SaiPaa vastaan hämeenlinnalaiset ottivat täysin ansaitun, joskin niukan voiton. Kerholla saisikin olla viimeistely hieman kliinisempää. Joukkue joutuu antamaan isännilleen rasituksessa eteen, sillä tämä ottelu on jo kolmas neljään päivään. Petteri Nikkilä ja Joona Voutilainen ovat edelleen pois.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimista en löydä pelattavaa, mutta maalimäärästä löytyy idea: joukkueiden pelit ovat olleet tällä kaudella vauhdikkaita ja melko maalirikkaitakin. Tähän nähden totals -linja on hieman alhaalla ja otan siihen kantaa: vetosuositus on Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,79.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO