Coloradon supertähdestä tehtiin aikoinaan posketon tarjous – näin jättikaupassa olisi lopulta käynyt

© Kuva: Getty Images

Nathan MacKinnonista on kasvanut viime vuosina yksi NHL:n kirkkaimmista tähdistä. NHL-uran alku oli ykkösvarauksella iso pettymys, mutta vaikeudet on selätetty aikaa sitten. Tällä kaudella MacKinnon on iskemässä ensimmäistä kertaa yli 100 tehopistettä.

Oli kuitenkin olemassa myös mahdollisuus, ettei MacKinnon olisi koskaan päätynyt Colorado Avalanchen riveihin. Ennen vuoden 2013 varaustilaisuutta Calgary Flames yritti saada ykkösvarausvuoroa itselleen.

Calgary tarjosi kolmea omaa ykköskierroksen varausvuoroaan. Kanadalaisseuralla oli hallussaan kuudes, 22. ja 28. varausvuoro, jotka se olisi ollut valmis kauppaamaan Coloradoon.

Varausvuoroilla Calgary nappasi Sean MonahaninEmile Poirierin ja Morgan Klimchukin. Alkuun näytti sitlä, että Monahanista oli kehkeytymässä parempi pelaaja kuin MacKinnonista, joten Coloradon olisi kannattanut kauppaan suostua.

MacKinnonin kehitys jätti kuitenkin Monahanin jalkoihinsa. Poirieristä ja Klimchukista ei puolestaan koskaan kasvanut NHL-pelaajia, joten kaupasta kieltäytyminen osoittautui erinomaiseksi päätökseksi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004