New Jersey Devilsin kaudesta on tullut täysi pannukakku. Seura lähti tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa täydellä pöhinällä, mutta on valahtanut itäisen konferenssin kolmanneksi viimeiseksi.

Devilsin viime aikojen rekordi on kuitenkin nouseva. Joukkue on voittanut kaksi viimeistä ottelua putkeen ja jättänyt vastustajan kummassakin nollille. Voittojen takuumiehenä on uurastanut maalivahti MacKenzie Blackwood.

23-vuotias maalivahti on kovaa vauhtia nousemassa NHL:n huipulle. Blackwoodin tilastot ovat erityisen komeat joulukuusta eteenpäin. Hän on pelannut 19 ottelua ja Devils on jäänyt pisteittä vain neljästä. Torjuntaprosentti hänellä on 92,5.

Blackwood on alunperin Devilsin kakkoskierroksen varaus kesältä 2015. Viime kaudella hän pelasi NHL:ssä 23 ottelua torjuntaprosentilla 91,8.

StatsCentre

@StatsCentre
Despite the @NJDevils season not going too smoothly, MacKenzie Blackwood has often provided stellar netminding & now has recorded 2 straight shutouts. And going back over 2 months, he's put forth play that's generated these fine stats