Leijonat sijoittui Ruotsin EHT-turnauksessa kolmanneksi hävittyään sunnuntai-iltana Tre Kronorille maalein 1-5.

Ruotsi meni ottelussa omia menojaan jo ensimmäisessä erässä, kun Linus Johansson, Samuel Fagemo ja Daniel Zaar onnistuivat maalinteossa. Suomi sai kuitenkin tärkeän onnistumisen juuri ennen erätaukoa, kun Joel Mustonen iski maajoukkueuransa ensimmäisen osuman.

Toisessa erässä nähtiin puolestaan vain yksi osuma, kun Dennis Everberg onnistui ohittamaan Suomen maalilla torjuneen Frans Tuohimaan.

Kolmannessa erässä Leijonat ei saanut sen sijaan enää kunnon kirivaihdetta päälle ja erän ainoasta osumasta vastasi Johansson, joka viimeisteli illan toisen maalinsa tyhjiin.

Suomi sai ottelussa tappion lisäksi muitakin huolia, sillä hyökkääjä Lauri Pajuniemi joutui jättämään kamppailun kesken loukkaantumisen takia. TPS-lupauksen vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa.

Voiton myötä Ruotsi juhlii EHT-turnauksen voittoa. Tshekki sijoittui toiseksi, Suomi kolmanneksi ja Venäjä neljänneksi.