Liiga
TPS – Ässät
Perjantai 14.02. klo 18:30

TPS:llä ja Ässillä on ystävänpäivänä jännät paikat: joukkueet ovat pudotuspeliviivan eri puolilla sarjataulukosa. Ässät on kymmenentenä kuusi pistettä 11. sijalla olevaa TPS:ää edellä. Mielenkiintoiseksi asetelman tekee, että joukkueet kohtaavat kahdesti peräkkäisinä päivinä tänä viikonloppuna. Lauantain jälkeen siis asetelmat voivat olla mitä vaan tasapisteiden ja Ässien ratkaisevan tuntuisen 12 pisteen kaulan välillä.

TPS ei ole vielä pelannut maajoukkuetauon jälkeen, joten joukkueella on takana viikon ansaittu paussi. Viime perjantaina turkulaiset hakivat sarjapisteet loukkaantumisten ja flunssa-aallon runtelemalta HIFK:lta. Marko Virtanen on virtaviivaistanut joukkueen peliä ja Erik Källgren otti kerralla ykkösvahdin viitan. Leijonista tuli Tepsille jobinpostia, sillä joukkueen paras pistemies Lauri Pajuniemi loukkaantui ja hänen pelikuntoaan seurataan päivittäin.

Ässät kaatoi keskiviikkona rekkalastillisen suolaa SaiPan play off -haaveitten päälle ja voitti ottelun 5-2. Ari Pekka Selinin suojatit ovat tuskailleet koko kauden tehojensa kanssa, mutta viime aikoina tässä on näkynyt pientä parannusta. Loukkaantumisia Padalla riittää omiksi tarpeiksi, mutta joukkueen taisteluilme on tällä hetkellä sangen hyvä ja alakerta toimii joitakin notkahduksia lukuun ottamatta aivan hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Perjantain ottelu on todella iso ja se voi heijastua myös kaukaloon. Marginaalit eivät ole suurensuuria – voidaan puhua TPS:n hienoisesta suosikkiasemasta. Ässille jää kertoimiin sen verran ilmaa, että vetosuositus voidaan antaa ottelun lopullisesta voittajasta: Ässät voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,30.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO