© Kuva: Getty Images

Talleta vähintään 10 euroa – saat 60 eurolla ilmaisvetoja!

Peliyhtiö Betsafe on maireana uusille asiakkaille. Kun avaat tilin ja talletat vähintään 10 euroa, saat 20 euron ilmaisvedon helmikuussa, maaliskuussa ja huhtikuussa! Ilmaisvedot voit käyttää mihin tahansa kohteeseen. Tämän loistavan tarjouksen saat kuitattua, kun seuraat alla olevia ohjeita:

  1. Avaa tili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat heti ensimmäisen 20€ ilmaisvetosi. Lisäksi maalis- ja huhtikuussa pelitilillesi lisätään 20€ ilmaisvedot.

Kevät on betsien aikaa

Eteläisessä Suomessa ei ole päästy vielä talven makuun ollenkaan ja hätäisimmät odottavat jo kevättä terasseineen. Suomen sää osaa kuitenkin olla armoton ja vielä huhtikuussakin saattavat kelit olla hyisiä. Silloin parasta viihdettä on penkkiurheilu – kunnon betseillä ryyditettynä!

Betsafen tarjonta kattaa jääkiekon kaikki tärkeimmät turnaukset ja tapahtumat. Lätkäniiloilta eivät lopu vetokohteet kesken, sillä kaikkia liigoja seurataan viimeiseen päätössummeriin asti.

Myös muissa lajeissa Betsafe on urheilufanin valinta. Keväällä voit lyödä vetoja esim. Huuhkajien harjoitusotteluista tai Ultimate Fighting Championship -illoista. Löydä lempitapahtumasi valikoimasta, valitse suosikkisi ja elä täysillä mukana urheilussa. Viihdyt varmasti!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa uusille asiakkaille 28.02. klo 00:59 asti. Tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja Betsafen normaaliin vedonlyönnin tervetulobonukseen. Sinun tulee tallettaa vähintään 10 euroa kampanja-aikana ollaksesi oikeutettu ilmaisvetoihin. Saat ensimmäisen ilmaisvedon heti talletuksen tehtyäsi. Saat toisen ilmaisvedon 1. päivä maaliskuuta ja kolmannen ilmaisvedon 1. päivä huhtikuuta. Ilmaisvedon voit käyttää mihin tahansa kohteeseen. Ilmaisvedon nettovoitot (koko voittosumma miinus panos) tulee kierrättää kolme kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50. Lue tarkemmat ehdot ja ohjeet kampanjasivulta.