Euro Hockey Tour
Suomi – Venäjä
Torstai 06.02. klo 18:30

Suomi aloittaa Euro Hockey Tourin Ruotsin turnauksen Helsingissä kotiottelulla Venäjää vastaan. Turnaus etenee normaaleja latuja niin, että ottelut pelataan torstain lisäksi lauantaina ja sunnuntaina. Tähänastisissa tämän kauden EHT-turnauksissa Tshekki ja Suomi ovat olleet vahvimmat joukkueet.

Jukka Jalonen on valinnut Ruotsin turneeseen sangen eurooppalaisen joukkueen – KHL:stä mukana ovat vain Teemu Pulkkinen ja myös kaukalon ulkopuolella puhuttanut Jori Lehterä. Joukkueeseen jouduttiin vielä tekemään muutamia muutoksia loukkaantumisten vuoksi. Mielenkiintoinen debytantti turnauksessa on Ilveksen läpimurtokauttaan pelaava Matias Maccelli. Yleensäkin ottaen Leijonien rosteri on mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuorta intoa.

Venäjä lähtee Ruotsin turnaukseen melko nimettömällä yhdistelmällä. Aleksei Kudasov ei ole nimennyt joukkueeseen yhtään yli 30-vuotiasta pelaajaa ja peräti seitsemän pelaajaa on nuorten MM-kisojen hopeajoukkueesta. Tässä ottelussa on siis mielenkiintoista nähdä, miten potentiaaliset tulevaisuuden tähdet pärjäävät miesten mittelöissä tällä hetkellä. Venäjän joukkue on kokonaisuudessaan mielenkiintoa herättävä.

Lyö vetoa ottelusta:

Leijonien kokemus ja kotietu kääntävät viisaria kotivoiton puoleen, vaikka Venäjän nuorikoita ei voi missään nimessä aliarvioida. Vetosuositukseksi jalostuu pienen miettimisen jälkeen Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,21.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO