Oho: Tappara marssittaa kaukaloon melkoisen muukalaislegioonan – yli kolmasosa kokoonpanosta ulkomaalaisia!

© Kuva: Juha Tamminen

Tappara luottaa tiistain kotiottelussaan HIFK:ta vastaan kansainvälisyyteen, sillä sen 21 pelaajan kokoonpanosta peräti kahdeksan on ulkomaalaisia.

Kokoonpanossa nähdään ykköspuolustajaparina Adam Polasek (Tshekki) ja Alexander Ytterell (Ruotsi), kakkosketjun keskellä Tyler Morley (Kanada), kolmosketjun sentterinä Steven Iacobellis (Kanada) ja laidalla Charles Bertrand (Ranska), kolmospakkiparissa luutiva Ben Blood (jutun arkistokuvassa, Yhdysvallat), seiskapakkina Jonathan Racine (Kanada), sekä vielä maalivahtina Michael Garteig (Kanada).

Freelance-toimittaja Miika Arponen kertoo Twitter-tilillään kirvesrintojen kokoonpanossa olevien ulkomaalaispelaajien määrän sivuavan Liigan ennätystä kauden 2013-14 jälkeen.

Kahdeksan ulkomaalaista ovat nimenneet kuluvalla kaudella kokoonpanoonsa myös KooKoo ja Lukko. SaiPa teki saman 2014-15 ja 2015-16.

HIFK luottaa laajalti kotimaisiin voimiin, sillä sen kokoonpanosta löytyy vain kaksi ruotsalaispelaajaa, Sebastian Dyk ja Johan Motin.

Ryhmään noin viikko sitten liittynyt jenkkipakki Jeremy Dehner ei ole vielä päässyt tositoimiin, mutta hypännee HIFK:n nettisivujen mukaan vielä tällä viikolla askiin.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.