SaiPassa tällä kaudella pelannut, mutta äskettäin paria sarjaporrasta alemmaksi Kiekko-Espoon paitaan vaihtanut Teemu Ramstedt (arkistokuvassa) debytoi Suomi-sarjassa perjantaina. Espoolaisjoukkue voitti kotonaan porvoolaisen Huntersin jatkoajalla 4-3.

32-vuotias konkari sai toisen erän lopulla tuplakakkosen korkeasta mailasta, mutta jatkoajalla hän iski ratkaisumaalin digitaalien näyttäessä aikaa 60.28.

– Ei ollut ehkä paras peli meiltä. Hyvä, että saatiin (voitto). Oli kyllä hyvä syöttö Takikselta (Tommi Takaveräjä) keskelle, pääsin semmosen kaaliperhosen lämäämään, Suomen mestari sanaili Kiekko-Espoon kotisivuilla julkaistussa videohaastattelussa.

Joukkueen kotihallin kapasiteetti on Wikipedian mukaan 6 982 katsojaa. Hunters-peliä seurasi 986 silmäparia. Tunnelmassa liigahalleihin verrattuna oli eroja.

– No tietysti, kun ei ollut kuin se vajaa tuhat ihmistä, niin totta kai se vaikuttaa tämmöisessä hallissa, pelaaja virnisti.

– Mutta kyllä siellä ihan hyvä meininkikin välillä oli.

Ramstedtin mukaan pelaaminen oli kuitenkin espoolaisyleisön edessä hienoa.

– Sillee hyvä fiilis. Ei itseltäkään semmoinen peli, kun ois halunnu.

Se on toki uudessa alussa ymmärrettävää.

– Mulle paljon uusia juttuja, niin nää kaks ekaa pelii on tosi tärkeitä, pääsee rytmiin mukaan.

Kiekko-Espoo johtaa Suomi-sarjan ylempää loppusarjaa ylivoimaisesti 17 pinnan erolla. Joukkue lähtee pudotuspeleihin suurimpana suosikkina.

– Pelataan nousujohteinen kevät, niin mä luulen, että tänne tulee vielä enemmäkin väkeä, Ramstedt lopetti.

Konkarin ja kumppanien kausi jatkuu sunnuntaina taas kotijäällä Kalajoen JHT:tä vastaan.

LUE MYÖS:
Suomalaisvahti nakutti kiekon maaliin, luotsilta hervottomat kommentit: ”Kaks kertaa saanu kohotettua urallansa – toivottavasti osuu kaukalon ulkopuolellakin”