Mikkelin Jukurit on jäämässä ulos Liigan pudotuspeleistä tälläkin kaudella. Joukkueella on nyt matkaa pudotuspeliviivaan 17 sarjapistettä, kun joukkueella on 14 ottelua pelaamatta.

Jukurien joukkueesta ei löydy montaa pelaajaa, joiden kauppaaminen ennen kauden loppua kävisi järkeen. Todennäköisin lähtijä on venäläistähti Vadim Pereskokov. Taiturimainen hyökkääjä on iskenyt kauden 45 ottelussa tehot 16+17=33.

Iltalehden toimittaja Sasha Huttunen paljastaa Twitterissä, että Pereskokoville riittää kysyntää ulkomailla.

– Jukureiden Pereskokov on neuvotellut siirrosta Sveitsiin ja Ruotsiin, mutta Jukurit vaatii myös 50 000 euron siirtokorvauksen, mistä seurat ei ole hyvillään, Huttunen kirjoittaa.

Siirtokorvaus on varsin suolainen. Esimerkiksi Ruotsissa runkosarjaa on jäljellä 17 ottelua. Näin ollen Pereskokov maksaisi lähes 3000 euroa ottelulta, kun mahdollisia pudotuspelejä ei oteta huomioon.

Listasimme aiemmin Liigan todennäköisimmät lähtijät kevään aikana. Pereskokov mahtui viiden pelaajan listallamme. Voit tutustua trade bait -listaan tarkemmin tästä.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Jukureiden Pereskokov on neuvotellut siirrosta Sveitsiin ja Ruotsiin, mutta Jukurit vaatii myös 50 000 euron siirtokorvauksen, mistä seurat ei ole kovin hyvillään. Mielenkiintoinen tilanne.