Liiga
HPK – Tappara
Lauantai 22.02. klo 17:00

Liiga jatkuu lauantaina täysin palkein ja noston otan Hämeenlinnassa pelattavasta HPK:n ja Tapparan koitoksesta. Tappara on edelleen vahvasti sarjakakkosena, kun taas HPK:lta on top 6 -paikka lipumassa ulottumattomiin: HIFK on yhden pelin enemmän pelanneena peräti yhdeksän pisteen päässä.

HPK on pelannut tällä viikolla kahdesti. Maanantaina haluton TPS kaatui suhteellisen helposti Turussa, kun taas keskiviikkona KooKoo tarjosi kovemman vastuksen ja vei tasaisen ottelun voittolaukauskisassa. Rasmus Reijola on kantanut torjuntavastuun, kun Joona Voutilainen on ollut poissa ja kaveri on suoriutunut hommastaan hyvin. Kerho pelaa peruslaadukkaasti, mutta Liigan parhaisiin joukkueisiin on kuitenkin tasoeroa.

Tappara pelasi eilen kovan paikallispelin Ilvestä vastaan ja hävisi ottelun jatkoajalla, vaikka oli viisikkopelissä edellä periaatteessa koko ottelun ajan. Jukka Rautakorven ryhmä ei käyttänyt erikoistilanteitaan hyväksi ja se koitui – Ilveksen loistavan maalivahtipelin lisäksi – joukkueen turmioksi. Kirvesrinnat olivat kuitenkin todella hyvin pelin päällä ja Tappara tulee varmasti Hämeenlinnaan sisuuntuneena lauantaina. Rasituksesta täytyy kuitenkin antaa joukkueelle pikkumiikka.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän Tapparaa tähän otteluun pikkusuosikkina. Rautakorven joukkueilla ei homma jää ikinä kuntopohjasta kiinni, joten uskon putken kulkevan Kerhoakin vastaan täyden ajan. Vetosuositus on Tapparan lopullinen voitto: Tappara voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO