© Kuva: Juha Tamminen

HPK – HIFK: Leijona-poissaolot rokottavat

Liiga
HPK – HIFK
Keskiviikko 05.02. klo 18:30

Leijonat ovat jo kokoontuneet yhteen Euro Hockey Tourin seuraavaa legiä varten, mutta se ei estä Liigaa vetämästä usean pelin kierroksia keskiviikkona ja perjantaina. Tämä aiheuttaa liigajoukkueille hankalia tilanteita: esim. tämä tuiki tärkeä ottelu HPK:n ja HIFK:n välillä kärsii maajoukkuemiesten poissaolosta.

Kerholta maajoukkueen mukana ovat Elmeri Eronen, Petteri Nikkilä sekä Jere Innala. Lisäksi päävalmentaja Antti Pennanen osallistuu Leijonien touhuihin näinä päivinä. HPK:lla on alla hieno vierasvoitto Kärpistä – tosin sitä ennen joukkue hävisi kolme kovaa peliä. Pelillisesti joukkue on kuitenkin hienossa iskussa, mutta maajoukkuekomennusten päällekkäisyys kuppaa hämeenlinnalaisia häijyllä tavalla.

HIFK jatkaa rosteriinsa nähden luvattoman epätasaisia otteita. Kotiottelu KalPaa vastaan piti olla hallussa, mutta käsittämätön loppuminuuttien sulaminen pilasi muuten hyvän pelin. Isossa kuvassa Jarno Pikkaraisen suojatit ovat suoriutuneet kuitenkin hyvin – mikä näkyy esim. roimasti parantuneessa puolustuspelissä. Myös HIFK lähtee vajaamiehisenä kamppailuun, kun Frans Tuohimaa ja Jere Sallinen ovat leijonahommissa. Lisäksi Teemu Turunen, Otto Paajanen sekä Lennart Petrell ovat loukkaantuneita.

Lyö vetoa ottelusta:

Poissaolot sattuvat enemmän Kerhoon, jonka rosterin laajuus ei millään pärjää HIFK:n vastaavalle. Stadilaiset ovat varmasti saaneet palautteen KalPa -pelin lopusta ja tulevat otteluun sisuuntuneena. Vetosuositus on HIFK voittaa ottelun (sisältää mahd. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,89.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.