© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – KooKoo: Poissaolot molempien kiusana

Liiga
HIFK – KooKoo
Perjantai 21.02. klo 18:30

Perjantaina Liiga jatkuu viiden ottelun voimin ja HIFK – KooKoo on yksi illan mielenkiintoisimmista kamppailuista. HIFK alkaa sementoimaan paikkaansa kuuden parhaan joukossa, mutta lisäpisteet ovat tarpeen paikan varmistamiseksi. KooKoo puolestaan on hyvissä asemissa puolivälierien kotiedusta kisailtaessa.

HIFK haki keskiviikkona pisteet Lappeenrannasta hyvän esityksen päätteeksi. Hieman nahkean alun jälkeen puolustus toimi todella hyvin ja hyökkäyksessä tähtirinnat loivat tarvittavat paikat osumiin. HIFK on kärsinyt viime aikoina pahoista poissaoloista, mutta tähän otteluun Jarno Pikkarainen saanee jo takaisin pelureita. Lisäksi tuore hankinta Jeremy Dehner tekee todennäköisesti debyyttinsä perjantaina. HIFK suorittaa vieraissa mainiosti, mutta nyt olisi syytä alkaa tekemään kotonakin tulosta.

KooKoo voitti keskiviikkona vieraissa HPK:n voittolaukauskisan jälkeen. Ottelu oli äärimmäisen tasainen loppuun asti. Myöskään KooKoo ei pääse otteluun parhaillaan. Erityisesti Anrei Hakulisen puuttuminen näkyy joukkueen hyökkäyspelissä. Pelureita puuttuu useampia loukkaantumisten takia ja lisäksi Toni Kähkönen kärsii viiden ottelun pelikieltoaan. Tuloksellisesti kouvolalaiset ovat silti onnistuneet pitämään kutinsa sangen hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Poissaolot näyttäisivät syövän enemmän KooKoon suorituksia, joten lähden tähän peliin kotivoitto edellä. Pientä varovaisuutta HIFKin vaisut otteet Nordiksella herättävät, mutta joukkue näyttää yleisesti ottaen tällä hetkellä paremmalta kuin illan vieraat. Vetosuositus on HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,19.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.