Liiga
HIFK – Ilves
Keskiviikko 12.02. klo 18:30

Liigassa jatketaan keskiviikkona ja yksi kierroksen pääotteluista on HIFKin ja Ilveksen välinen kamppailu. Molempien tilanne sarjataulukossa on hyvin tiukka: HIFK taistelee paikasta kuuden sakissa HPK:n kanssa ja Ilves puolestaan kilvoittelee puolivälierien kotiedusta KooKoon ja Lukon kanssa.

HIFK on painiskellut loukkaantumis- ja flunssa-aallon kanssa. Viime viikon pelit jouduttiin suorittamaan todella repaleisilla kokoonpanoilla. Tällä hetkellä poissa on edelleen useita pelaajia, etunenässä Teemu Turunen ja Ville Leskinen. Markus Kankaanperä ja Iikka Kangasniemi ovat jättäneet joukkueen. Isossa kuvassa pelkkiä loukkaantumisia ei voi syyttää HIFKin epäonnistumisessa – käytettävissä oleviin resurssiin verrattuna joukkue on antanut itsestään kovin vähän ja varsinkin kotona esitykset ovat olleet välillä odotuksiin nähden todella apeita.

Ilveksen terveystilanne on tällä hetkellä ihanteellinen. Jouko Myrrällä on käsissään positiivinen ongelma, sillä tällä hetkellä joukkueessa pystytään kierrättämään pelaajia tarpeen mukaan. Nuori, nopea ja nälkäinen Ilves on tällä hetkellä todella vaarallinen vastus ja Lukas Dostal on Liigan maalivahtien eliittiä. Ainoa esiin nouseva huolenaihe ovat kärjen keskinäiset ottelut – Ilves on ottanut pisteitä todella tehokkaasti alemman puoliskon joukkueilta, mutta kärkijoukkueita vastaan on tullut pistemenetyksiä enemmän.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFKin valmistautuminen on varmasti ollut tähän otteluun selviytymistaistelua. Myös epätasaiset otteet ja henkiset tekijät huonojen kotiotteluiden muodossa tuntuvat olevan isäntiä vastaan. Vetosuositus on kevyt: Ilves voittaa ottelun (sis. jatkoaika + rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,97.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO