Pahan loukkaantumissuman keskellä NHL:ssä rimpuileva Colorado Avalanche etsii parhaillaan tuuraajaa sivussa tositoimista tulevat viikot olevalle kakkossentteri Nazem Kadrille, uutisoi TVA Sports.

Urheilusivusto paljastaa Montreal Canadiensin GM Marc Bergevinin seuranneen apulais-GM Scott Melanbyn kanssa paikanpäältä Colorado Avalanchen ja Tampa Bay Lightningin välistä ottelua, tarkoituksenaan mahdollisesti etsiä siirtokumppania jommasta kummasta joukkueesta.

Sivusto uskoo seuran olevan oikean tarjouksen osuessa kohdalle valmis luopumaan keskushyökkääjä Max Domista, ja Avalanche puolestaan saattaisi olla hyvinkin kiinnostunut pelaajan palveluksista. Canadiens saattaisi kaupitella Avalanchelle myös jompaa kumpaa kaksikosta Ilja Kovaltshuk-Charlie Lindgren.

Coloradon GM Joe Sakicin on puolestaan kerrottu harkitsevan ainakin floppihyökkääjä Tyson Jostista luopumista. Aivan yksi yhteen Jost ei ainakaan vaihdossa Domiin menisi, vaan Avalanchen olisi pakko luopua samalla kertaa myös joistain korkeista varausvuoroistaan.

Avalanchen seurastuvalla on tällä hetkellä tungosta, sillä sivussa ovat mm. ykkösmaalivahti Philipp Grubauer, Mikko Rantanen, Colin Wilson sekä jo aiemmin mainittu Kadri.

LUE MYÖS: NHL:ssä kytee jymypaukku? Lähteet: Colorado hankkimassa NHL-legendan riveihinsä