© Kuva: Juha Tamminen

Sport – Lukko: Jatkuuko raumalaisten putki?

Liiga
Sport – Lukko
Keskiviikko 22.01. klo 18:30

Liigakeskiviikon toinen nosto otetaan Vaasasta, jossa liigajumbo Sport yrittää parantaa tilannettaan Lukon kustannuksella. Joukkueiden tunnusluvut ottelua ennen näyttävät melko erilaisilta – Sport on KalPa-voittoa lukuunottamatta kirjannut vain tappioita, kun Lukko puolestaan on vakuuttavassa voittoputkessa. Pystyvätkö vaasalaiset katkaisemaan tämän putken?

Sport ei ole onnistunut nostamaan tasoaan Risto Dufvan alaisuudessa ratkaisevasti. Pieniä valonpilkahduksia lukuun ottamatta kausi on jatkunut alakuloisena. Mikkelistä tuloksena oli nujertava 5-0 tappio. Sportin hyökkäystehot ovat olleet aika pitkälti Chris DeSousan varassa ja ilman pelikieltoon tuomittuja Turo Asplundia ja Aaro Vidgreniä homma on vielä hankalampaa. Runkosarjaa on vielä jäljellä, mutta vaasalaisten nouseminen kympin joukkoon olisi melkoinen ihme.

Lukko on tällä hetkellä hienossa lennossa. Sebastian Repo on tuonut hyökkäysmateriaaliin laatua ja syvyyttä. Viime viikonloppuna Pekka Virran suojatit taltuttivat Kärpät kotona ja SaiPan vieraissa. Lukon puolustus toimii tällä hetkellä hienosti. Vastustajien vaihtoehtoja eliminoidaan jo keskialueella, eikä sota-alueelle ole totisesti helppo tulla. Myös kiekollisena tämänhetkinen Lukko vakuuttaa ja joukkue onkin juuri nyt tiukasti kiinni sijoituksessa kuuden parhaan joukossa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa olen sen kannalla, että Lukon putki jatkuu – toki vieraissa voi aina olla vaikeampaa, mutta kerroin kattaa riskin. Otetaan vetosuosituksena suoraa vierasvoittoa: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,94.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.