Ruotsalaiset tuhoavat suomalaisia NHL:ssä – nyt loukkaantui Miro Heiskanen poikittaisen mailan osuttua suoraan kupoliin

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin maalilta oli viime yönä sivussa Tuukka Rask, joka loukkaantui äskettäin Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Emil Bemströmin kolaamisen takia. Nyt ruotsalaispelaajista toisen suomalaisen, eli Dallas Starsin Miro Heiskasen teloi Buffalo Sabresin Rasmus Asplund.

Ruotsalaissentteri jyräsi päin Heiskasta poikittaisella mailalla. Näet tapauksesta videot ohesta. Huomioithan, että töötistä on katsottavissa myös hidastettu versio.

Jollain tavalla suomalainen tähtipakki itseään loukkasi, sillä hän kellotti peliaikaa epätyypillisesti vain vähän reilut 12 minuuttia. Se oli pienin aika kaikista Stars-pakeista.

Epätyypillinen oli myös pelin lopputulos Buffalon rynniessä 4-1-voittoon. Heiskanen ehti saalistaa kauden 17. syöttöpinnansa tähtipaitojen ainoaan maaliin.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Koko kiekkouransa ensimmäisen tappelun ottanut Jesperi Kotkaniemi puolusti joukkuekaveriaan NHL:ssä – luotsi ja Ilja Kovaltshuk ylistävät: ”Oli pelin ykkösnimi”

Mikael Granlundin maali jäi laihaksi lohduksi, Juuse Saroskin vaikeuksissa – Predators koki nolon tappion NHL-surkimukselle: ”Olemme penkillä jotenkin kuolleita”

Näinköhän tässä on Tuukka Raskin uusi ala NHL-uran jälkeen? Metallica muisti upean rajan saavuttanutta suomalaista uskomattomalla lahjalla – “Todella siistiä”

Jesperi Kotkaniemi rajussa nyrkkitappelussa yön NHL-kierroksella – ruotsalaispuolustaja joutui nyrkkeilysäkiksi