Mikael Granlundin maali jäi laihaksi lohduksi, Juuse Saroskin vaikeuksissa – Predators koki nolon tappion NHL-surkimukselle: ”Olemme penkillä jotenkin kuolleita”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Mikael Granlundin sekä maalivahtikaksikon Pekka RinneJuuse Saros edustama Nashville Predators kyntää NHL:ssä edelleen syvällä, eikä joukkue ole saanut käännettyä kelkkansa suuntaa missään vaiheessa kautta.

Joukkue on läntisessä konferenssissa vasta 11:nnellä sijalla ja nyt viimeiseen pudotuspelipaikkaan on matkaa kuusi pinnaa. Se on toki vähän, mutta huolta joukkueen leiriin toi perjantaiyö. Preds koki konferenssin jumbojoukkue Anaheim Ducksin isäntänä nolon 2-4-tappion.

– Tuntuu siltä, ​​että kun jäämme maalin tai kahden tappioasemaan, olemme penkillä jotenkin kuolleita, Preds-hyökkääjä Rocco Grimaldi latasi joukkueen kotisivuilla.

– Tämän on tietysti muututtava pelissämme.

Granlund maalasi Predatorsille alivoimalla koitoksen lopussa näin, Saros puolestaan otti 23 torjuntaa 27 laukauksesta.

Predators kyntää nyt kahden ottelun tappioputkessa, Ducks puolestaan katkaisi neljä ottelua käsittäneen tappiokierteensä.

– Yksi urheilun suurimmista asioista on henkinen sitkeys. Kestävyyttä on löydyttävä, jotta voi mennä eteenpäin, Predsin päävalmentaja John Hynes filosofoi.

Kotipelit ovat tuottaneet Nashvillelle erityisen harmaita hiuksia. Joukkue on läntisen konferenssin joukkueista toiseksi huonoin kotilauma.

– Meillä on paras yleisö koko sarjassa, mutta jostain syystä emme löydä tapoja voittaa heidän edessään, kippari Roman Josi ihmetteli.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Näinköhän tässä on Tuukka Raskin uusi ala NHL-uran jälkeen? Metallica muisti upean rajan saavuttanutta suomalaista uskomattomalla lahjalla – “Todella siistiä”

Jesperi Kotkaniemi rajussa nyrkkitappelussa yön NHL-kierroksella – ruotsalaispuolustaja joutui nyrkkeilysäkiksi