Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask rikkoi äskettäin NHL:ssä jo 500 pelatun ottelun rajan ja nyt tuota saavutusta juhlittiin joukkueen ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Vaikka suomalainen ei itse ollut kokoonpanossa loukkaantumisen takia, riitti tällä aihetta iloon.

Pelaaja nimittäin sai upean uroteon takia lahjaksi hopeisen mailan sekä vaatimattomasti rumpusetin yhdysvaltalaisen Metallican tanskalaisrumpali Lars Ulrichilta.

– Terve Tuukka, se on Lars Metallicasta! Onnea 500. NHL-ottelun johdosta. Se on todella siistiä ja uskomatonta. Kiitos siitä, että olet Metallican fani, rumpali sanoi Bostonin Twitter-tilillä julkaistulla videolla.

Savonlinnalaisvahtia onnittelivat myös muun lukuisat tutut pelikaverit.

Boston Bruins

@NHLBruins
Some former teammates – and one very special surprise guest – wanted to offer up their congratulations to @tuukkarask for his 500th NHL game.

#Tuukka500 | #NHLBruins

Ennen mahdollista rumpalin uraa Rask on tehnyt jo nyt jääkiekon parissa upeita saavutuksia. Pelaaja juhli sitä kirkkainta, eli Stanley Cupia Bruinsin väreissä kesällä 2011. Suomalainen on myös kuitannut aikoinaan muun muassa Vezina Trophyn sarjan parhaan maalivahdin merkiksi.

Rask on Toronto Maple Leafsin kesän 2005 ykköskierroksen 21. varaus. Suomalainen on kuitenkin pelannut vain ja ainoastaan Bruinsin väreissä. Hänen mittava NHL-uransa alkoi kaudella 2007-08.