Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Suomellekin tutuksi tullut ruotsalaispakki Rasmus Sandin on pelaamassa itseään tällä kaudella kovalla tahdilla jääkiekkokansan tietoon. Pelaaja on luutinut NHL:ssä vasta seitsemässä pelissä, mutta noissa pistetehtailu on ollut huimaa. Kasassa on saldo 0+4=4.

Pääosan kaudestaan AHL:n puolella Toronto Marliesissa viettänyt pakki nakutti joukkueensa edellisessä pelissä New Jersey Devilsiä vastaan tehot 0+2=2 tehden samalla seurahistoriaa. 19-vuotias pelaaja on vasta ensimmäinen teini-ikäinen pakki sitten Morgan Riellyn ja marraskuun 2013, joka on pystynyt takomaan kaksi pinnaa peliin.

Sportsnet Stats

@SNstats
Rasmus Sandin (19 years, 313 days) is the first #LeafsForever teenage defenceman with 2 points in a game since Morgan Rielly on November 21, 2013 (19 years, 257 days).

Pisteet eivät ole sattumaa, sillä AHL:n puolella saldo on 21 pelin jälkeen 2+13=15. Nuorten MM-jäillä Tsekissä Sandin takoi seitsemässä ottelussa häikäisevät tehot 3+7=10.

MM-pronssiottelussa Suomea vastaan yhden maalin iskenyt ja himmeimpiä mitaleita juhlinut pelaaja oli Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n direktoraatin valinta turnauksen parhaaksi puolustajaksi ja lisäksi hän nousi myös median äänestämään All-Star -joukkueeseen.